Bingostrategier

Går det verkligen att ha en strategi när man spelar bingo? Är det inte bara slumpen (och ibland sina lyckonummer ;) ) som avgör om man vinner eller inte? Jo, men genom att välja rätt bingorum kan du öka dina chanser.

Välj bingorum med många eller få spelare

Du kan alltid välja ett bingorum med få spelare, då är det färre som tävlar om att få bingo först och således har du en större chans att få bingo först. Nackdelen är givetvis att vinsterna är mindre, oftast är det relativt till antalet spelare. I de bingorum där det finns jackpottar kan dessa vinster ofta vinnas oavsett hur många som spelar samtidigt.

Ta reda på hur jackpottarna fungerar

Är det de stora jackpottarna du är ute efter så håll noga koll på hur de fungerar. En del har ackumulerade jackpots vilket innebär att de ökar och ökar i värde ända tills någon tar hem vinsten. Det kan vara en idé att avvakta lite om någon nyligen vunnit en jackpott då denna då är lägre i början.

Deltag i chattspel för att vinna extrapengar

Många bingosajter har så kallade chattspel vid sidan av bingon. Det är oftast någon bingovärd som håller i dessa och de spelas separat i en chatt eller chatten som är igång under bingospelandets gång. Ta reda på när bingosajten har sina chattspel, ibland har de utsatta dagar och tider där de spelas – andra har chattspel vid lite slumpvisa tillfällen. Vinsterna i chattspelen är oftast inte så stora utan mindre vinster på max någon hundralapp, men det är ändå ett roligt sätt att få lite extrapengar till ett par bingobrickor.

Använd dig av bingobonusar

Genom att använda dig av bonuserbjudanden kan du prova på bingo gratis och samtidigt givetvis även vinna riktiga pengar. Är du redan medlem på några bingosajter? Håll koll på sajten och din epostlåda, ofta har de specialerbjudanden, det kan till exempel vara en extra bonus när du sätter in pengar nästa gång eller någon annan form av incitament.

Sluta när du är på topp

Har du vunnit stort – till exempel en jackpott eller liknande. Bli inte förblindad av vinsten och spela bort dina pengar direkt. Plocka till exempel ut en del av vinsten direkt så du inte spelar bort alla dina vinstpengar senare.