Så registrerar du dig

Att registrera sig som medlem på en bingosajt är oftast väldigt enkelt. Instruktionerna på de svenska bingosajterna är nästan alltid på svenska och lätta att förstå. Brukligen fyller man i sitt namn, e-postadress, användarnamn, lösenord, kön och födelsedatum. På vissa bingosajter fyller i man i lite mer information, som till exempel din adress och telefonnummer. Tänk på att alltid fylla i riktiga uppgifter, eventuella premier och liknande som kan skickas ut till dig skickas till den adress du har angivit när du registrerade dig!

Åldersgränser

För att spela bingo gäller en åldersgräns på 18 år, därför krävs det oftast att du behöver fylla i ditt födelsedatum när du registrerar dig som medlem.

Att välja användarnamn

Ibland kan det vara klurigt att komma på ett bra användarnamn, speciellt om brukar använda ett kort användarnamn eller något som andra spelare som registrerat sig innan kan tänkas ha använt. Prova då kombinationer på ditt vanliga användarnamn genom att lägga till en siffra eller streck i namnet.

Glöm inte bort dina användaruppgifter

Det kan vara en mycket god idé att skriva upp ditt användarnamn och lösenord på ett säkert ställe. Blir du medlem på många bingosajter kan du vid ett senare tillfälle lätta blanda ihop dina olika användarnamn och lösenord. Det finns dock oftast något sätt att nollställa sitt lösenord om man trots allt skulle ha glömt bort det.