Så spelar du bingo

Troligtvis vet du redan bingogrunderna, att man har en bingobricka med 25 siffror och det gäller att få ett visst mönster för att vinna.

Att spela på nätet går till på precis samma sätt, fördelen med internetbingo är dock att du själv kan bestämma precis när du vill spela och hur mycket. Du har även möjlighet att föra konversation med andra spelare under spelomgången om du har lust för det.

Välj bingorum

För att ta steget ut och spela internetbingo behöver du först och främst bestämma dig för vart du vill spela. Det finns i dagsläget många bingorum att välja mellan men alla fungerar mer eller mindre på samma sätt. Läs mer om de olika bingorummen under ”svenska bingosajter”.

Sätt in pengar

En del bingosajter ger dig en bonus bara du blir medlem, denna kan vara från 30 kronor upp till 50 kronor. Tack vare dessa erbjudande kan du prova på nätbingo helt utan någon som helst risk, men ändå med chansen att vinna storkovan! För att se vilka bingosajter som erbjuder denna bonus kan du läsa under ”bingobonusar”.
Vill du sätta in pengar för att spela kan du oftast göra detta med hjälp av betalkort. En del spelsajter erbjuder även direktöverföring via Internetbank eller liknande betalningsmetoder. Hos alla seriösa aktörer sker detta snabbt och enkelt över en säker krypterad förbindelse (kolla alltid så du ser ett hänglås nere i webbläsaren när du matar in ditt betalkortsnummer).

Köp bingobrickor och spela

Nu när du är medlem på en bingosajt och har pengar på ditt spelkonto är det bara till att välja bingorum och köpa det antal bingobrickor du vill ha. Själva spelandet brukar vara så gott som självförklarande och du behöver aldrig oroa dig för att missa några nummer då det automatiskt håller koll på om du får bingo!

Lycka till!

Nu önskar vi på bingo123.se dig lycka till!
Har du några frågor eller undringar som du tycker vi borde ta upp i denna guide, kontakta oss gärna!