Sätta in och ta ut pengar

Att sätta in och ta ut pengar från bingosajterna är oftast enkelt men det finns några saker som kan vara bra att känna till.

Insättningsmetoder

Betalkort

Så gott som alla bingosajter tar emot betalkort som insättning av medel till ditt bingokonto. De vanligaste är VISA, MasterCard och Diners Club. Det är väldigt sällan som någon råkar ut för bedrägerier som lämnar ut sina kortuppgifter på bingosajter, alla seriösa sajter använder en krypterad säker förbindelse när de överför ditt kortnummer. Är du ändå orolig kan många banker erbjuda elektroniska VISA/MasterCard som man kan använda för enstaka transaktioner.

Internetbank

Allt fler börjar erbjuda möjligheten att göra direktbetalning till ditt bingokonto med hjälp av direktbetalning via din internetbank, en metod som vi tycker är det allra smidigaste.

Elektroniska plånböcker

En annan populär metod är olika typer av elektroniska plånböcker; NETeller, MoneyBookers och ewire är de vanligaste på bingosajterna. Det är ofta gratis att skaffa dessa typer av elektroniska plånböcker och kan vara en idé om man spelar på många sajter som erbjuder denna tjänst. Däremot brukar det vara någa typer av avgifter vid överföring av pengar till eller från sin elektroniska plånbok. Se till att läsa vad som gäller innan du skaffar en.

Uttagsmetoder

Det är oftast samma metod som används när du satte in pengar som används för att ta ut pengar. Hos vissa bingosajter kan bara pengar betalas ut genom den metoden som användes för att sätta in pengar med undantaget betalkort. Ofta kan man välja att få sina vinster utbetalade till sitt bankkonto.

Minimuminsättning

Minimuminsättningar till sitt bingospelkonto är ofta 100 sek, men i vissa fall kan det vara mindre. Precis som minimuminsättningen så är ofta gränsen för att plocka ut pengar också 100 sek.