Utopia Bingo

Utopia BingoUtopia Bingo är en ganska ny aktör på den svenska marknaden. Man har satsat på ett stilrent bingorum i varma och mörka färger. Man utlovar en ”ärligare bingo” där man inte är hemlig med hur mycket av pengarna som går tillbaka till spelarna och liknande.

Hos Utopia Bingo är 75-bollars bingo en av de vanligaste varianterna. Varje bricka består av en spelplan på 5×5 med tom ruta i mitten. Tre stycken av dessa spelplaner ingår i en bingobricka.

VariantBingo fungerar på samma sätt som 75-bollars med skillnaden att man spelar vidare efter en bingo har utropats. Nästa vinnare är den som får två rader, nästa tre rader och så vidare till den sista vinnaren har en full spelplan.

90-bollars-bingo spelas också, det spelas i tre omgångar och varje bricka består av 15 nummer och 15 frirutor. Här gäller det att matcha vinstmönstret.

80-bollars-bingo är vanligast i England och spelas ibland som ett sidospel. Även här gäller det att få rätt mönster på sin bricka men spelplanen är 4×4 rutor och inga frirutor ges.

Aktuella bonusar hos Utopiabingo

Registreringsbonus: 100kr
Maximal insättningsbonus: 2000kr
100% bonus på första insättningen upp till 2000 kr
Hämta din bonus eller läs mer om bonusar hos Utopiabingo hos BingoBonus.nu